Groepskorting aanvragen doe je zo

Hoe werkt het
Als jij met vier of meer mensen op vakantie wil, bijvoorbeeld met je vrienden(groep), voetbal- of hockeyteam of misschien wel je collega’s, dan kom je in aanmerking voor het aanvragen van een groepskorting. Dit is geheel gratis en vrijblijvend! Het aanvragen van een groepskorting aanbieding is binnen 1 minuut gedaan, zo werkt het:

1. Je vult het formulier op onze website in met jouw voorkeuren.
2. Vervolgens leggen wij deze aanvraag voor aan een of meer reisorganisaties. Zij zullen binnen 24 uur komen met een groepsaanbieding.
3. Vervolgens beslissen jullie of je op de aanbieding ingaat. Hier zit je dus niet aan vast!

Na het voorleggen zullen wij verder niet meer tussen beiden zitten en is het aan de aanvrager en de reisorganisatie om samen tot een overeenkomst te komen. Uiteraard kunnen wij geen kortingsdeals garanderen, dat ligt bij de reisorganisatie(s), maar we doen ons best.

Waarom krijg je groepskorting?
Doordat Vakantiegroepskorting.nl veel aanvragen binnenkrijgt van groepen, is het voordelig voor reisorganisaties om korting te bieden. Groepen zijn tenslotte interessant. Wij verzamelen deze groepsaanvragen, leggen deze voor aan de reisorganisatie(s) en proberen daarmee voor deze groepen een goede aanbieding te krijgen. Zodra het contact gelegd is, is het verder tussen de reisorganisatie en de aanvrager om een eventuele vakantie te boeken.