Taghazout

€660 (vanaf) / Per persoon

Groepskorting vakantie Taghazout: Vraag jouw aanbieding voor een goedkope surfvakantie naar Taghazout

 

Surfen in Marokko, krijg een groepsaanbieding!

Taghazout Marokko surfvakantie
In het zuiden van Marokko bevindt zich Taghazout, een absoluut top bestemming als het om surfen gaat. Misschien niet zo bekend als Frankrijk en Portugal, maar minstens zo goed, misschien wel beter! Denk je is in dat je met zijn allen lekker een dagje gesurft hebt en tijdens zonsondergang heerlijk in een Marokkaans restaurant aan het eten bent. Dus ben jij met een vriendengroep van 4 of meer personen op zoek naar een surfvakantie om nooit meer te vergeten? Dan ben jij bij Taghazout aan het juiste adres.

Bij een surfvakantie naar Taghazout moet je denken aan lekker surfen, ‘s avonds met zijn allen bij een kampvuur zitten en lekker bbq’n. Marokkaanse avond, geheel in stijl en natuurlijk leuke mensen ontmoeten. Alcohol zal niet je niet veel vinden in Taghazout en daarom is dit ook een van de weinige vakanties waar je fitter van thuis komt als dat je er heen gaat. Wie wil dat nou niet? Natuurlijk kun je eenvoudig andere mooie plekjes en dorpjes in de buurt bezoeken en zien wat het zuiden van Marokko allemaal te bieden heeft, naast Taghazout.

Ik heb echt een prachtige surfvakantie gehad in Marokko!
Jamie, Eindhoven

Hoe krijg ik een groepsaanbieding?
Zodra jij het aanvraagformulier op onze website hebt ingevuld gaan wij proberen een goede aanbieding te regelen bij een of meer jongeren reisorganisaties. Die zullen vervolgens contact met jullie opnemen en jullie een aanbieding doen voor een mooie vakantie naar Taghazout in Marokko. Natuurlijk kunnen wij niks beloven, maar we doen ons best voor jullie!

  • Vanaf 6 dagen
  • Leeftijd vanaf 18+
  • Taghazout

Taghazout op de kaart

Taghazout is een perfecte surflocatie en ligt ten Zuid-Westen van de bekende Marokkaanse plaats Marrakesh. Reken op lekker weer, mooie stranden, lekker eten en een prachtige cultuur!