Rimini

€Vanaf 360 / Per person

Groepskorting vakantie Rimini: Vraag jouw aanbieding voor de goedkoopste jongerenvakantie naar Rimini

 
Ga zo goedkoop mogelijk op vakantie naar Rimini, vraag groepskorting aan!

Vakantie groepskorting rimini

Rimini is de absolute partybestemming van Italië en al jaren een van de bekendste reis bestemming voor jongeren. Het heeft zon, zee en strand en ligt aan de Oostkust van Italië. Het heeft een bruisend nachtleven waar je tot in de late uurtjes kunt doorfeesten. Een vakantie naar Rimini geeft ook de mogelijkheid om een uitstap te maken naar plaatsen als Venetië en San Marino. Ook in Rimini zelf vallen mooie dingen te bekijken, zoals de overblijfselen van de Romeinse tijd.

Dus willen jij en je vrienden of vriendinnen deze zomer graag vakantie vieren in Rimini, vraag dan snel jouw unieke groepsaanbieding aan. Op deze manier hoeven jullie niet meer verder te zoeken en gaan jullie zo goedkoop mogelijk naar Rimini.

Wist je trouwens dat Rimini een hele boel clubs en discotheken heeft? Kijk bijvoorbeeld maar eens bij  Life, Altromondo Studios, Carnaby, Copacabana Club, Peter Pan, Cocorico en Vila Delle Rose.

Hoe werkt het aanvragen van korting?
Na het invullen van jouw gegevens leggen wij je groepsaanvraag voor bij een of meer reisorganisaties en proberen voor jou daarmee een zo goedkoop mogelijke aanbieding te krijgen. Vervolgens is het aan de reisorganisatie(s) om jou te benaderen en met jou samen tot een overeenkomst te komen. Daar zitten wij verder niet meer tussen. Wij kunnen dan ook niet meer doen dan je aanvraag voor leggen. Waarom krijgen wij het voor elkaar om goede kortingen te regelen?  Dat komt omdat wij, door veel aan aanvragen te krijgen, kunnen afdwingen dat ze jullie een goede aanbieding doen, anders leggen wij de aanvraag namelijk bij iemand anders voor.

  • Vanaf 6 dagen
  • Leeftijd vanaf 16+
  • Albufeira

Rimini op de kaart

Rimini ligt net boven San Marino aan de Oostkust van Italië. Je kunt eenvoudig een dagtrip maken naar San Marino of het bekende Venetië.