Malta

€Vanaf 360 / Per person

Groepskorting vakantie Malta: Vraag jouw aanbieding voor de goedkoopste jongerenvakantie naar Malta

Met korting met jouw vriendengroep naar Malta, can’t wait!

Malta groepskorting vakantie
Malta is een prachtige bestemming dat midden in de Middellandse Zee ligt. Het is een perfect eiland om met jouw vriendengroep of vriendinnengroep heen te gaan en de tijd van je leven te hebben. Malta heeft een combinatie van heerlijke stranden, met een prachtige lichtblauwe zee, een authentieke cultuur met kleine winkeltjes waar je heerlijk kunt shoppen en daarnaast een fantastisch uitgaansleven. Je hoeft je in Malta dan ook niet te vervelen. Je kunt mooie oude stadjes bezoeken, met prachtige kastelen en leuke kleine boetiekjes. Je kunt zwemmen met dolfijnen (!), ja het is echt, scubadiven of een heerlijke boatcruise doen. Vraag jouw reisorganisatie om alle mogelijk excursies. ‘s Avonds kun je het centrum lekker een hapje gaan eten met zijn allen en daarna los gaan in een van de vele clubs, barren en discotheken. De volgende ochtend lekker uitbrakken op het strand en de verhalen van de nacht ervoor met elkaar bespreken.

Wil jij deze zomer met 4 of meer personen lekker naar Malta? Twijfel dan niet langer en vraag jouw aanbieding aan via het invulformulier op onze website. Lees hieronder hoe jij jouw unieke aanbieding kunt krijgen.

Hoe krijg ik een groepsaanbieding?
Zodra jij het aanvraagformulier op onze website hebt ingevuld, zullen wij jou aanvraag voorleggen aan een of meerdere jongeren reisorganisaties. Zij zullen jou vervolgens een aanbieding doen om met 4 of meer personen naar het prachtige Malta op vakantie te gaan. Wij kunnen niks beloven, en we doen ons best, maar we gaan uit van een mooie vakantie deal!

  • Vanaf 6 dagen
  • Leeftijd vanaf 16+
  • Malta

Malta op de kaart

Malta ligt net onder het Italiaanse Sicilië en is daarom verzekerd van heerlijk zonnig weer en omringd door zee. Genoeg te beleven voor jong en oud!