Mallorca (Al Arenal)

€360 (vanaf) / Per perso0n

Groepskorting vakantie Mallorca: Vraag jouw aanbieding voor de goedkoopste jongerenvakantie naar Mallorca El Arenal

groepskorting vakantie mallorca

Mallorca is de snelst groeiende party bestemming onder jongeren

Mallorca is onwijs in opkomst onder jongeren als reisbestemming en als je daar niet nog geweest bent kan je haast niet langer wachten. Mallorca staat voor stranden, baaitjes, cultuur, natuur en natuurlijk een gigantisch nachtleven. De stad El Arenal is Mallorca’s absoluut top locatie als het gaat om een combinatie van zonnen op het strand en de dag afsluiten in een van de velen barren en discotheken. Het aangrenzende Playa de Palme biedt een heerlijk strand om alle avonturen van de vorige nacht te vergeten en je klaar te maken voor de nacht die komen gaat. Daarnaast kan je natuurlijk eens even heerlijk werken aan een mooi bruin kleurtje.

Met minimaal 4 personen naar Mallorca?
Wil jij met minimaal 4 vriendinnen of vriendinnen naar Mallorca deze zomer, dan zit je op deze website goed. Wij richten ons speciaal op groepsaanvragen voor jongerenreizen. Wij vertrouwen erop dat de reisorganisaties die jullie uiteindelijk een aanbod doen zorgen voor de beste vakantie zelf!

Hoe krijg jij een aanbieding?
Door het aanvraag formulier op onze website in te vullen, zullen wij deze aanvraag voor leggen aan een of meerdere reisorganisaties. Zij zullen vervolgens contact met jullie opnemen en jullie een aanbieding doen. Op deze aanbieding hebben wij verder geen invloed, maar door de kracht van het aantal aanvragen gaan wij uit van een scherpe prijs. Daarnaast is het helemaal gratis om deze aanvraag via ons te doen, dus waarom niet?

  • Vanaf 7 dagen
  • Leeftijd vanaf 16+
  • Mallorca

Mallorca op de kaart

Mallorca is een eiland, vlak naast Ibiza en Menorca, zo tegenover Valencia. Mallorca heeft alles dat een vakantie lekker maakt. Van een feestvakantie tot aan een relaxvakantie, alles kan.