Lloret de Mar

€390 (vanaf) / Per persoon

Groepskorting vakantie Lloret de Mar: Vraag jouw aanbieding voor de goedkoopste jongerenvakantie naar Lloret de Mar

Lloret de Mar is de nummer 1 party bestemming in Spanje

Wil jij deze zomer heerlijke genieten van het strand, de zon en de zee en na het eten op een van de heerlijke terrasjes het nachtleven gaan verkennen? Dan zit je bij Lloret de Mar helemaal goed. Ben je van plan met 4 of meer personen te gaan, dan kan je via vakantiegroepskorting.nl ook nog een kortingsaanvraag doen.

Lloret de Mar heeft naast een prachtig langgerekt strand aan de Costa Brava, ook heerlijke boulevards, winkeltjes en terrasjes en ligt daarbij dicht bij Barcelona. Een dagtrip naar deze miljoenenstad is voor velen dan ook een must-do. Lloret de Mar is een van de belangrijkste party bestemmingen van de regio en dat zie je zeker terug aan het aantal clubs, barren en kroegen die er te vinden zijn. Ook kun je met de diverse reisorganisaties die er zijn een leuke party- relaxcruise boeken, kroegentochten doen en diverse andere georganiseerde activiteiten boeken.

Hoe werkt het aanvragen van korting?
Het is heel eenvoudig. Jij vult het aanvraagformulier op de website in. Deze gegevens leggen wij voor aan een of meer reisorganisaties met de vraag of zij jullie een uniek aanbod willen doen. Vervolgens is het aan hen om met jullie contact op te nemen en er samen met jullie uit te komen. Wij kunnen dus ook niks beloven of garanderen, we doen alleen ons best. En door zoveel mogelijk aanvragen te krijgen, hopen wij op een steeds betere korting voor jullie.