Chersonissos

€150 / Per person

Chersonissos: Vraag jouw aanbieding voor de goedkoopste en voordeligste jongerenvakantie naar Chersonissos

Ga zo goedkoop en voordelig mogelijk op vakantie naar Chersonissos, vraag groepskorting aan!

Wil jij dit jaar de zomer van je leven beleven samen met jongeren van over de hele wereld? Ga dan naar het altijd bruisende Chersonissos. Chersonissos, door veel vakantiegangers ‘Cherso’ genoemd, ligt op het Griekse eiland Kreta en is een ontzettend populaire partybestemming onder jongeren. Maar, er is ook genoeg te doen in de omgeving en er zijn natuurlijk heerlijke stranden om op uit te rusten. Chersonissos werd extra bekend door de serie ‘Oh Oh Cherso’ waar onder ander Barbie genoot van het prachtige uitgaansleven op Cherso. Chersonissos heeft enorm veel clubs, barren en discotheken, zowel Nederlands als internationaal. Daarnaast heeft het heerlijke restaurantjes, authentieke winkeltjes en natuurlijk heerlijke langgerekte stranden. Voor de echte dare-devilis kan je bungee jumpen, of je kunt met de hele groep een scooter of quad huren en een mooie tocht maken.

Willen jullie deze zomer zo goedkoop mogelijk naar Chersonissos? Vraag dan via vakantiegroepskorting.nl een unieke groepsaanbieding aan via een van de reisorganisaties. Zo hoeven jullie niet verder te zoeken en komen de goedkope vakantie aanbiedingen vanzelf naar jullie toe. Op naar Cherso dus deze zomer!

chersonissos goedkoop vakantie jongeren korting

Wist je trouwens dat je op de foto hierboven Starbeach ziet? Een hele populaire partyplek waar gigantische poolpartys worden gehouden en de grootste DJ’s ter wereld komen optreden.  Voor iedereen die van feesten houdt is Starbeach echt een must-go!

Hoe werkt het aanvragen van korting?
Na het invullen van jouw gegevens leggen wij je groepsaanvraag voor bij een of meer reisorganisaties en proberen voor jou daarmee een zo goedkoop mogelijke aanbieding te krijgen. Vervolgens is het aan de reisorganisatie(s) om jou te benaderen en met jou samen tot een overeenkomst te komen. Daar zitten wij verder niet meer tussen. Wij kunnen dan ook niet meer doen dan je aanvraag voor leggen. Waarom krijgen wij het voor elkaar om goede kortingen te regelen?  Dat komt omdat wij, door veel aanvragen te krijgen, kunnen afdwingen dat ze jullie een goede aanbieding doen, anders leggen wij de aanvraag namelijk bij iemand anders voor.

  • Vanaf 7 dagen
  • 18+
  • Chersonissos

Chersonissos op de kaart