Calella

€170 / Per person

Groepskorting vakantie Calella: Vraag jouw aanbieding voor de goedkoopste jongerenvakantie naar Calella in Spanje

Ga zo goedkoop mogelijk op jongeren vakantie naar Calella

Stel je eens voor, jij en je vrienden of vriendinnen hebben zomervakantie en liggen heerlijk op het strand te bakken. Je hoort de zee lekker kabbelen en hebt een tijdschrift in je ene hand en je mobiel in de andere. Ondertussen worden de plannen al gemaakt voor de komende avond. Waar gaan jullie uit, wordt het eerst een bar en daarna een discotheek? Of gaan jullie voor een kroegentocht met jullie reisorganisatie?

Over Calella
Calella ligt net als Blanes aan de Costa del Maresme, welke in totaal zo’n 50 kilometer lang is en helemaal tot aan Barcelona loopt. Het heeft een prachtige breed zandstrand en daarnaast stukken met rotsachtige inhammen waar je het gevoel hebt dat je in een afgelegen baai terecht gekomen bent. Wij hoeven niet uit te leggen hoe goed je hier Instagam foto’s kunt maken.

Uitgaan in Calella
Calella heeft veel uitgaansgelegenheden en is daarmee net als zijn broertje en zusje Malgrat de Mar en Lloret de Mar echt een partybestemming onder jongeren. Denk aan bars, clubs, restaurants, cocktailbars en plekken waar je heerlijk kunt loungen. Als jij op zoek bent naar een plek om ‘s avonds flink los te kunnen gaan, dan zit je met Calella wel goed.

Hoe krijg ik een aanbieding en ga ik met korting op vakantie?
Ben jij van plan om met 4 personen of meer op jongerenvakantie te gaan, dan kan jij op onze site een formulier invullen. Die gegevens leggen wij voor aan een of meer reisorganisaties die vervolgens kunnen besluiten jou een aanbieding te doen. Het is vervolgens aan jullie of je daar op in gaat en met hen op vakantie gaat. Wij zitten daar verder niet meer tussen en wij proberen alleen voor jullie een aanbieding te krijgen.

  • 5 Dagen
  • Leeftijd 16+
  • Calella

Calella op de kaart

Calella ligt net onder Lloret de Mar en een stukje boven Barcelona. Veel mensen gaan dan ook een dagje shoppen en leuke dingen doen in Barcelone en verkenden de stranden en het nachtleven van Lloret de Mar.