Novalja (Kroatië)

€Vanaf 360 / Per person

Groepskorting vakantie Novalja in Kroatië: Vraag jouw aanbieding voor de goedkoopste jongerenvakantie naar Novalja

Goedkoop op vakantie naar Novalja in Kroatië met jouw vriendengroep, klas of sportclub? Vraag een aanbieding aan


Novalja groepskorting vakantie
Wil jij met je vrienden- of vriendinnen groep eens iets anders dan de Spaanse kust zoals Mallorca of Calella? Dan is Novalja een absolute aanrader. Novalja wordt ook wel het Ibiza van het oosten genoemd en het maakt die naam absoluut waar. Novalja heeft prachtige stranden en een prachtige heldere zee. Daarnaast ligt op enkele minuten afstand Zrcé Beach. Dit is waar jaarlijks de grootste DJ’s ter wereld komen draaien en er gigantische feesten worden georganiseerd. Novalja is dus een perfecte combinatie tussen het heerlijke strand en het bruisende nachtleven. Daarnaast is het natuurlijk fantastisch om het land Kroatië en de cultuur te ontdekken. De prijzen in Kroatië zijn ook nog eens heel gunstig.

Activiteiten
In en rondom Novalja zijn er veel gave activiteiten die je kan doen. Denk aan een trip naar de prachtige Plitvice meren, bungee jumpen, een party boat, wakeboarden & waterskiën en paintballen. Deze leuke activiteiten maakt Novalja echt een perfecte vakantiebestemming.

Hoe krijgen wij een aanbieding?
Door het formulier op onze website in te vullen, kunnen wij deze aanvraag voorleggen aan een of meer jongeren reisorganisaties, met de vraag jullie een aanbieding te doen. Wij kunnen uiteraard niks beloven of garanderen, maar wij gaan er van uit dat deze jullie vervolgens een mooie aanbieding doen. Hierop kunnen jullie verder met hen besluiten of jullie akkoord gaan of liever verder zoeken of toch niet meer op vakantie willen gaan. Simpel toch, en onze dienst is geheel gratis!

  • Vanaf 6 dagen
  • Leeftijd vanaf 16+
  • Albufeira

Novalja op de kaart

Novalja ligt vrij hoog in Kroatië en is de feestbestemming van Kroatië. Denk aan beachparty’s, watersport, uitgaan, restaurants en natuurlijk leuke boetieks om te shoppen. Novalja is ideaal om met jouw vriendengroep of sportteam op vakantie te gaan.