Malgrat de Mar

€360 (vanaf) / Per persoon

Groepskorting vakantie Malgrat de Mar: Vraag de goedkoopste deal aan!

Malgrat de Mar is zon, zee, strand en party

Groepskorting malgrat de marWillen jij en je vrienden of vriendinnen deze zomer lekker relaxen op het strand, genieten van het heerlijke Spaanse eten en drinken en ‘s avonds het nachtleven onveilig maken? Dan is Malgrat de Mar in Spanje misschien wel de ultieme reisbestemming voor jullie. Malgrat de Mar is een prachtig plaatsje aan de Costa del Maresme. Het heeft een boulevard van ruim 2 kilometer dat doorloopt tot aan Santa Susanna, een nieuwe wijk waar veel van de hotels liggen in Malgrat de Mar.


Groepsaanvraag 4 of meer personen

Ben jij van plan met 4 of meer personen op vakantie te gaan? Bijvoorbeeld met je voetbal- of hockeyteam of misschien wel met je klas, twijfel dan niet een vraag een speciale aanbieding aan. Het kost je niets en je weet nooit of er iets moois uit komt voor jullie. Wij doen in ieder geval ons best om jullie zo goedkoop mogelijk naar Malgrat de Mar te krijgen.


Hoe werkt onze website

Als jij met 4 of meer personen besluit om op vakantie te willen, vul je het aanvraagformulier op onze website in. Die leggen wij vervolgens voor aan een of meer reisorganisaties, die vervolgens een aanbod aan jullie kunnen doen. De bedoeling van dit aanbod is dat jullie goedkoper op vakantie kunnen dan wanneer jullie dit zelf zouden boeken via de website. Omdat wij slechts de aanvraag kunnen voorleggen en niets kunnen zeggen over de aanbieding zelf, kunnen wij niks garanderen. Wij hebben ‘slechts’ de kracht van de vele groepsaanvragen, waardoor wij hopen dat we kunnen afdwingen jullie een zo goed mogelijk aanbod te doen.

Malgrat de Mar op de kaart

Malgrat de Mar ligt in Spanje net iets boven Barcelona. Een groepsvakantie naar Malgrat is dan ook prima te combineren met een dagje Barcelona.