Albufeira Copy

€Vanaf 360 / Per person

Ga voor de goedkoopste jongeren reis! Groepskorting vakantie Albufeira in Portugal

Albufeira, of Albufissa: De Portugese party bestemming waar je MOET zijn geweest!

Als jullie graag met een groep vrienden of vriendinnen naar Albufeira willen, is dit de kans. Al jaren staat Albufeira in de top 3 van meest populaire vakantiebestemming onder jongeren, wat betekent dat ook jullie daar geweest moeten zijn. Albufeira is een absolute aanrader als je van zon, zee, strand en feesten houdt. Dus twijfel niet langer!

Over Albufeira
Albufeira is een absolute partybestemming dat ligt in de Algarve in Portugal. Het heeft een oud centrum en een nieuwe gedeelte en heeft een enorm nachtleven, waar je iedere avond weer helemaal los kunt gaan. Van bars, nachtclubs tot restaurants waar je heerlijk kunt eten en naborrelen, alles is er te vinden in Albufeira. Als je van shoppen houdt kun je je ook prima vermaken, want Albufeira heeft eindeloze winkeltjes met kleding, souvenirs en andere leuke dingen om te kopen. Tenslotte is er nog dat heerlijke strand, waar je lekker kunt wegdromen met een goed boek of kunt deelnemen aan watersport en strand activiteiten. Kortom, Albufeira heeft alles wat een jongeren feestbestemming nodig heeft, dus wat ons betreft is het een absolute aanrader.

Hoe krijg je een aanbieding
Als jij met 4 of meer personen op vakantie wilt naar Albufeira kun je het formulier op onze homepagina invullen. Deze leggen wij vervolgens voor bij een of meer jongeren reisorganisaties met de vraag of ze jullie een goede aanbieding willen doen. Uiteraard kunnen wij niks beloven, maar gaan wij er van uit dat ze voor jullie een speciale prijs willen maken. Wij krijgen tenslotte veel aanvragen binnen en hopen daarmee een mooie prijs te kunnen afdwingen. Probeer het eens, wat heb je te verliezen?

  • Vanaf 6 dagen
  • Leeftijd vanaf 16+
  • Albufeira

Albufeira op de kaart

Albufeira ligt in het zuiden van Portugal in de Algarve. Zoals je ziet ligt het heerlijk aan zee en is het dan ook een prachtige strandbestemming om met jouw vriendengroep op vakantie te gaan.