Les Deux Alps

€Vanaf 360 / Per person

Groepskorting Les Deux Alps: Goedkoopste wintersport vakantie in Frankrijk

Les Deux Alpes is één van de bekendste Europese skibestemmingen. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen voelt zich hier thuis, feestbeesten, freestylers en newbies.

Het skigebied rond Les Deux Alpes is een enorm uitgebreid skigebied. Met 230km pistes is het een ideale bestemming voor jouw vriendengroep waar iedereen kan skiën/boarden op zijn of haar eigen niveau! Door de vele kilometers aan groene pistes is dit ideaal om te leren skiën voor beginners. Door het gigantisch funpark en de halfpipe is het ook voor de gevorderden the place to be voor al hun tricks boven te halen.

Ook is Les Deux Alpes gekend tot ver buiten Europa voor hun buitengewone Snow Parks! Dit is hét Freestyleparadijs van de Franse Alpen!

APRÈS SKI

Voor het après-skiën is het ook perfect want je vindt hier één van de meest epische Après-Ski Clubs van de Alpen. De Pano Bar met z’n panoramisch uitzicht is een toplocatie om het feest op gang te brengen. Bij sluitingstijd vertrekt iedereen langs dezelfde piste richting dal. Ambiance, hilariteit en prachtige verhalen verzekerd!

  • Vanaf 6 dagen
  • Leeftijd vanaf 16+
  • Albufeira

Les Deux Alps op de kaart

Les Deux Alps is een Franse winterbestemming dat ligt in de Alpen. Met zo’n 230 km aan pistes is er voor ieder wat wils.