Kos

€500 (vanaf) / Per persoon

Zo goedkoop mogelijk naar Kos? Vraag gratis groepskorting aan voor Kos in Griekenland

Kos: Het Griekse party eiland, omringt door de mooiste stranden.

 

Wil jij met jouw vriendengroep, of bijvoorbeeld hockey of voetbalteam naar het prachtige eiland Kos in Griekenland? Vraag dan nu eenvoudig en gratis groepskorting aan.

Over Kos
Kos is al jaren een van de meest populaire partybestemmingen onder Nederlandse jongeren. Het ligt in het oosten van de Egeïsche Zee, vlakbij de Turkse bestemming Bodrum, waar je uiteraard een leuke dagtocht naar toe kan ondernemen. Ook het Griekse feesteiland Rhodos ligt dichtbij Kos en is prima per boot te bezoeken. Kos staat bekend om zijn langgerekte stranden en vele strandtenten waar beachparty’s, barbecues en natuurlijk lekker zonnen bij de dagelijkse activiteiten horen. Kos heeft een gezellige barstreet waar s’avonds vele Nederlanders, Scandinaviërs, Belgen en Engelsen te vinden zijn. Feesten kan tot in de late uurtjes.
Ben jij meer van een relax vakantie, dan ben je bij Kos ook aan het juiste adres. Je kunt er heerlijk shoppen, prachtige quad safari’s doen, een scooter huren en de andere kant van het eiland bezoeken of lekker bijkomen bij de Turkse Hamam.
Kortom, Kos is echt een aanrader en heeft ontzettend veel te bieden voor jong en oud.

Hoe krijg je een gratis aanbieding voor Kos
Als jij met 4 of meer personen op vakantie gaat naar Kos, bijvoorbeeld met jouw vriendengroep, voetbalteam of hockeyteam, kun je het formulier op onze homepagina invullen. Deze leggen wij vervolgens voor bij een of meer jongeren reisorganisaties met de vraag of ze jullie een goede groepsaanbieding met korting willen doen. Uiteraard kunnen wij niks beloven, maar gaan wij er van uit dat ze voor jullie een speciale prijs willen maken. Wij krijgen tenslotte veel aanvragen binnen en hopen daarmee een mooie prijs te kunnen afdwingen. Probeer het eens, het is gratis, dus wat heb je te verliezen?

  • 6 dagen
  • Vanaf 17
  • Kos

Bekijk Kos op de kaart

Kos is een eiland in Griekenland en heeft heerlijke langgerekte stranden en goede barstreet. Ideaal voor groepsvakanties.