Groepskorting vakantie rondreis Sri Lanka: Vraag jouw aanbieding voor de goedkoopste vakantie naar Sri Lanka

Wat een mooie kans om Sri Lanka te ontdekken

srilanka groepsvakantie korting
Sri Lanka is een prachtig land dat als toeristenbestemming steeds meer in opkomst is. Je hebt nu de kans om Sri Lanka te zien zoals het land al jaren leeft voordat het een grotere toeristische trekpleister wordt. Denk bij Sri Lanka aan een authentieke cultuur, vergelijkbaar met die van India, waar tuktuks rondscheuren en de mensen buitengewoon vriendelijk zijn. Sri Lanka is relatief een klein land, maar heeft alles dat je als toerist zoekt. Het binnenland kenmerkt zich door de hoge bergen, met theeplantages en prachtige landschappen. Veel van de thee dat wij in Europa drinken is afkomstig uit Sri Lanka. Aangezien Sri Lanka een eiland is heeft het daarnaast ook gigantische stranden, met prachtig wit zand en een helderblauwe zee. Wist jij bijvoorbeeld dat Sri Lanka dichtbij de Malediven ligt, bedenk dan maar eens hoe de stranden van Sri Lanka eruit zien. Ook surfen wordt in Sri Lanka veel gedaan. Naast de prachtige gebieden staat Sri Lanka ook bekend om zijn wild life. Olifanten zijn zeer veel aanwezig in Sri Lanka en als je geluk hebt spot je ook nog een luipaard, de Sri Lankese Panter.

Het leven in Sri Lanka is relatief goedkoop en je kunt er heerlijk eten en drinken. Aan de kust in het zuiden hangt een heerlijke vibe, Jamaicaanse sfeer en Sri Lankese durfdudes lopen te pronken op het strand. Twijfel niet langer om naar Sri Lanka op groepsvakantie te gaan. Het is het absoluut waard!

Wij gaan dit jaar naar Sri Lanka, mijn vriendinnen zijn al geweest. We zijn erg benieuwd wat we gaan zien!
Beau uit Hilversum

Groepskorting rondreis Sri Lanka
Vul het formulier op onze website in om groepskorting te krijgen op jouw rondreis door Sri Lanka. Wij leggen je aanvraag voor bij een of meer reisorganisaties en doen ons best dat zij jou een aanbieding doen. We garanderen niks, maar gaan uit van een mooie groepsaanbieding!