Zo goedkoop mogelijk naar Corfu in Griekenland? Vraag gratis groepskorting aan voor Corfu

Corfu: Een eiland vol zon, zee en strand, waar snorkelen ontzettend populair is.

Zijn jij en jouw vrienden of bijvoorbeeld sportteam, opzoek naar een goedkope groepsvakantie naar Corfu? Vraag dan eenvoudig een groepskorting aan via onze website. Het is geheel gratis en vrijblijvend.

Over Corfu 
Corfu is een prachtig, rotsachtig en groen eiland. Het staat centraal voor zon, zee en strand en veel mensen gaan er heen voor een combinatie tussen relaxen en activiteiten. Het Griekse Corfu ligt vlakbij Albanië en Italië en dat is terug te zien op het eiland aan de cultuur en bouwstijl. Het eiland leent zich perfect voor een mooie eiland tour of activiteiten zoals jeep safari, boot tochten of snorkelen. Ook vindt je op Corfu prachtig azuurblauwe baaien, met bijbehorende strandjes. Zodra de zon onder is kan je heerlijk genieten van een hapje of drankje bij een van de vele authentieke Griekse restaurantjes die op Corfu te vinden zijn. Willen jij en je vriendengroep, collega’s of bijvoorbeeld sportteam een goedkope maar heerlijke vakantie richting Corfu? Vraag dan gratis een goede groepskorting aan.

Hoe krijg je een gratis aanbieding voor Corfu
Als jij met 4 of meer personen op vakantie gaat naar Corfu, bijvoorbeeld met jouw vriendengroep, voetbalteam of hockeyteam, kun je het formulier op onze homepagina invullen. Deze leggen wij vervolgens voor bij een of meer jongeren reisorganisaties met de vraag of ze jullie een goede groepsaanbieding met korting willen doen. Uiteraard kunnen wij niks beloven, maar gaan wij er van uit dat ze voor jullie een speciale prijs willen maken. Wij krijgen tenslotte veel aanvragen binnen en hopen daarmee een mooie prijs te kunnen afdwingen. Probeer het eens, het is gratis, dus wat heb je te verliezen?