Werkwijze & Beloning – Hoe werkt Vakantiegroepskorting.nl en worden . wij beloond voor onze diensten?
Wij zijn een platform die de mogelijkheid biedt een korting aan te vragen voor een vakantie. Op www.vakantiegroepskorting.nl kun je als consument gratis en vrijblijvend een dergelijke korting aanvragen door middel van een aanvraag formulier. Dit formulier zetten wij vervolgens door naar een of meerdere vakantie aanbieders. Deze kunnen vervolgens besluiten een aanbod te doen met groepskorting. Over dit aanbod heeft Vakantiegroepskorting.nl geen enkele inspraak en na het doorzetten is Vakantiegroepskorting.nl ook niet verder aansprakelijk of betrokken bij eventuele verder contact, boekingen of andersoortige afspraken die tussen de reisaanbieder en de consument gemaakt worden. Wij zijn slechts een platform die beoogt door groepsaanvragen kortingen te kunnen verkrijgen voor de consument.

Vakantiegroepskorting.nl ontvangt alleen een beloning van een aanbieder (provisie of een vaste vergoeding) als er daadwerkelijk een reis via de vakantieaanbieder wordt geboekt. De precieze hoogte van de vergoeding kan verschillen per product en per aanbieder.

Wij doen ons best de vakantiebestemmingen op onze website te matchen met vakantiebestemmingen die in de vakantie markt te boeken zijn. Wij kunnen echter niet voorkomen dat men een aanvraag voor korting doet voor een vakantiebestemming, die de reisaanbieder niet (langer) beschikbaar heeft.